OGYÉI notifikált termékek

Telefonos rendelés

06 30 990 3706
H-P: 8:00-14:00

Chat rendelés

Messengeren

Telefonos rendelés

06 30 990 3706
H-P: 8:00-14:00

Chat rendelés

Messengeren

Szépségápolás felsőfokon

Az Exilis szépségápolási termékeivel kívűl-belül kivirulhatsz. Ránctalanító arckrémünk, hajkapszulánk és kollagénes szépségkapszulánk verhetetlen áron lehet most a tiéd.

A külső és belső szépségért

Exilis Kollagén & Hialuron Szépségkapszula

A kollagén és hialuronsav együttes erejével, a kettő összetevő maximális mennyiségben található meg az Exilis Szépségkapszulában, felesleges kiegészítők nélkül.

Az egészséges, dús hajért

Exilis Hajkapszula

Elősegíti a haj növekedését, csökkenti a kopaszodás és a haj ritkulásának látható jeleit. Hormonális problémák okozta hajhullás esetén is hatékonyan szüntetheti meg a problémát.

A fiatalos arcbőrért és a makacs ráncok ellen

Exilis Arckrém

6 bizonyított erejű összetevővel hatékonyan veszi fel a harcot a makacs ráncok ellen, miközben hidratál, feszesíti és ápolja arcunkat.

Mennyiségi kedvezmény

A mennyiségi kedvezménnyel nagy megtakarítással érheted el céljaidat. Ha többet vásárolsz, nagyobb kedvezménnyel tudjuk adni az Exilis termékeket.

Boltok, ahol szintén kapható az Exilis Original Fogyasztó Kapszula

Az online vásárlás egyre elterjedtebb már Magyarországon, de az Exilis Original Fogyasztó Kapszulát már a boltok polcain is megtalálhatod.

A termék sikeresen a kosárba helyezve!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.