Barion Pixel

Szépség & egészség

Az Exilis filozófia &
márkatörténet

​Termékfejlesztéseink során nagy figyelmet fordítunk a vásárlóink visszajelzéseire, célunk hogy olyan termékeket fejlesszünk, amelyek igazi problémákra kínálnak valós megoldásokat.

Vásárlóink részére hosszú távú segítségnyújtásra törekszünk, így a legjobb minőséget és ár-érték arányt kínáljuk, mert célunk, hogy vállalatunk hírnevét unokáink is tovább vihessék.

Filozófiánk

Minőség

Tudatosság

Biztonság

Megfizethetőség

Hatékonyság

Miben vagyunk mások

  • Magas hatóanyag tartalom
  • Káros összetevő mentes termékek
  • Professzionális laborminőség
  • Termékek gyártása nem nagyüzemi körülmények között történik
  • Magyar termékek, magyar fejlesztéssel
  • Szakértői csapat

Cégünk, a Fit Life Europe Kft. immáron 15 éve az étrend-kiegészítő piac elkötelezett szakértője, és az Exilis márka megálmodója.

Készítményeink kisüzemi körülmények között, megbízható minőség-ellenőrzés mellett kizárólag természetes összetevőkből,gyógynövényekből készülnek. GMO-mentesek, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, pálmaolajat és egyéb egészségkárosító összetevőket sem.

Szívügyünk a magyar piac támogatása, így gyártási folyamat minden szakaszában a legjobb minőség mellett arra is figyelünk, hogy hazai beszállítókkal dolgozzunk együtt az alapanyagok beszerzésétől egészen a csomagolás folyamatáig.

Az Exilis márka 2022 óta kapható a legnagyobb hazai kozmetikai láncokban (DM, Rossmann), illetve 2023-ban az országos gyógyszerellátó Hungaropharma Zrt. is felvette termékeinket a kínálatába.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Csehország, Szlovákia és Németország után további európai országokban is megismerhessék az Exilis termékeit.

Exilis szépség & egészség