Barion Pixel
#

Vissza az összes tipphez

A tavaszi megújulás receptje: Az egészséges bőr és test belülről kifelé

2024.04.18.

Ahogy az évszakok váltakoznak, úgy vágysz Te is új lendületre, egy új kezdetre, ami megfelel a tavasz vibráló energiáinak. A kikelet örömére történő megújulás nem csupán az otthonodat vagy a gardróbodat érinti, hanem testedet, lelkedet és a bőrödet is. Ahhoz, hogy nyárra a legjobb formádat hozhasd, fontos, hogy külső és belső szépségedre egyaránt odafigyelj.

Külső megújulás: a bőr tavaszi frissítése

A szeszélyes tél búcsúját követően, a tavasz beköszöntével a bőr is igényelhet egy kis extra figyelmet és gondoskodást. Az őszi-téli időszak és a fűtött beltéri környezet lehet, hogy kiszárította és kimerítette bőrödet, itt az ideje, hogy újra feltöltődjön és ragyogóvá váljon.

Arctisztítás és hidratálás

Kezdd a bőrápolási rutinodat egy alapos arctisztítással, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Ehhez próbáld ki az Exilis Arclemosót, amely kíméletesen távolítja el a sminkmaradványok mellett a felesleges, oda nem illő mikro szennyeződéseket is.

Ezután következzen a hidratálás, amely megakadályozza a bőr kiszáradását, és puhává, simává varázsolja azt. Fontos, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelő készítményt válassz, zsírosabb bőrre a könnyedebb, gél állagú, szárazabb bőrre a kissé zsírosabb, táplálóbb krémek javasoltak. Amennyiben látszódnak már arcodon a kezdeti bőr öregedés első jelei, úgy próbáld ki az anti aging hatású, ránctalanító, bőrfeltöltő és bőrkisimító Exilis Ránctalanító Arckrémet.

Napvédelem

Kiemelten fontos, hogy az UV védelemről is gondoskodj, hiszen ahogy egyre több időt töltesz a szabadban, védened kell bőrödet a nap káros sugaraitól. Használj megfelelő fényvédő krémet, vagy az Exilis Primert, amelyet smink nélkül is alkalmazhatsz, azonban sminkalapnak is tökéletes.

Szépségkapszulák

Az egészséges bőr megőrzése érdekében érdemes lehet szépségkapszulák alkalmazása. Az Exilis.hu kínálatában szereplő Exilis Szépségkapszula például olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a kollagén és a hialuronsav, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, így segítve a bőr fiatalosabb megjelenését.

A tavasz nem csupán a bőr megújulásának ideje, hanem a test belsejében is lehetőséget ad a frissességre és az egészséges életmódra való áttérésre. Sosem késő változtatni, tedd fel az egészségedre a koronát, és táplálkozz változatosan, kiegyensúlyozottan. Fogyassz sok friss gyümölcsöt és zöldséget, teljes kiőrlésű gabonákat, valamint egészséges fehérjéket és zsírokat, nem megfeledkezve a test belső hidratálásáról.

Épp testben

A tavasz friss levegője és a természet ébredése mozgásra, sétára, szabadidős sport tevékenységekre csábíthat. Keress olyan mozgásformákat, amelyeket élvezel, legyen az egy könnyű séta, egy élvezetes futás, kerékpározás vagy egy szabadtéri jógaóra.

Fogyasztókapszulák

Az alakformálás és a testsúlykontroll szempontjából is segítséget nyújthatnak azok a segítségek, mint például az Exilis Fogyasztókapszulák, amelyek olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint a zöld tea kivonat és a L-karnitin, amelyek támogathatják a zsírégetést és az anyagcserét.

A tavaszi megújulás tehát nem csak a testedet érinti, hanem az egész életmódodat. Használd jóra a természet energiáját és az új kezdet lehetőségét, élvezd ki a tavasz minden napsütötte pillanatát!

#

Vissza az összes tipphez