Barion Pixel

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

06 30 990 3706

Rendelés: VIBER | WHATSAPP

Messenger

Rendelés: Messengeren

06 30 990 3706

Rendelés: VIBER | WHATSAPP

Messenger

Rendelés: Messengeren

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Exilis Relax Kapszula

3 490 Ft

Pihentető éjszakák, kiegyensúlyozott mindennapok, segítség a stressz kezelésében

A mindennapi rohanás és feszített élettempó sajnos egyre jellemzőbb, amellyel szervezeted nem mindig képes önmagában, megfelelően és hatékonyan megküzdeni. Ennek tünetei lehetnek a türelmetlenség, a szorongás, a koncentrációs zavarok és a nyugtalan alvás. Ezek felismerése még nagyobb félelemmel és szorongással tölthet el, hiszen tudatosan nem mindig sikerül hatékonyan felülkerekedned a túlzott stressz okozta problémákon.

Ismerd meg a kiegyensúlyozott mindennapok támogatóját, amely stresszkontroll összetevőinek köszönhetően hatékonyan segíthet leküzdeni a mindennapos feszültséget, így támogatva a pihentető éjszakákat és a nyugodt nappalokat.

Amennyiben túl sok a teher az életedben és azt érzed, nem tudod kikapcsolni az agyadat, akkor válaszd segítségnek a Relax kapszulánkat, amely természetes összetevőinek köszönhetően egészséges módon tölti fel a szervezet raktárait olyan hatóanyagokkal, amelyek segítenek megküzdeni a mindennapi nehézségekkel és újra kiegyensúlyozottá válni.

1 doboz: 30 db kapszula
OGYÉI notifikációs szám: 32747/2023

Vedd meg és kaphatsz 349 hűségpontot!
KIKNEK ÉS MIÉRT AJÁNLJUK?
2
3

Azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik:

      • pihentető éjszakákra és kiegyensúlyozott mindennapokra vágynak.
      • hatékony segítséget keresnek a stressz kezelésében és csökkentésében.
      • alvászavarokkal küzdenek, nehezen tudnak elaludni, éjjelente felriadnak, hajnalban kelnek, éjjelente forgolódnak, másnap pedig fáradtnak, kimerültnek érzik magukat.
      • szenvednek a szorongástól és a belső feszültségtől.
      • azt érzik, túlterheltek és szeretnék nyugodtabban kezelni a nehéz szituációkat.

Hogyan hatnak az összetevők?
2
3

      • Csökkenti a stresszt
      • Elősegíti a nyugodt alvást
      • Hozzájárul a nyugodt mindennapokhoz

ÖSSZETEVŐK
2
3

Citromfű

Macskagyökér

Levendula

Komló

Ginseng

Magnézium

Részletes ismertető az összetevőkről

HOGYAN HASZNÁLD
2
3

Napi 1-2 kapszulát bő folyadékkal kell lenyelni.

FACEBOOK TÁMOGATÓI CSOPORT
2
3

FB támogatói csoport

Csatlakozz te is a csoporthoz és nézd meg ki, hogyan hozza ki a legtöbbet az Exilis egészségünket segítő termékeiből.

TOVÁBB A CSOPORTHOZ

Vedd meg és kaphatsz 349 hűségpontot!

Az + és gombok segítségével válaszd ki a rendelni kívánt mennyiséget, majd tedd virtuális kosaradba a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva.

Vélemények

„Exilis Relax Kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az összetevőkről bővebben

 

Citromfű

A gyógyászatban egyik legrégebb óta bevált és használt gyógynövény, amely idegnyugtató hatása mellett egészségünkre is jótékonyan hat. Hatásos depresszió ellen, erősíti az idegeket. Emésztési zavarok estén is segítséget nyújthat, amely fokozott stressz és szorongás esetén gyakori mellékhatás lehet.

Macskagyökér

A macskagyökér (másnéven valeriana) nyugtató hatásáról már közismert gyógynövény, amely fontos alkotóeleme a komplex összetevőknek. Az egyik leghatásosabb természetes nyugtató növény, amely a stresszoldás mellett segíti az álmatlanság és az alvási zavarok leküzdését is. MÁJBETEGEKNEK nem ajánlott!

Komló

A komló virágokból készült teával hagyományosan altató hatást is tulajdonítanak. Alkaloidokat és más vegyületeket tartalmaz, amelyek nyugtató hatással lehetnek az idegrendszerre, segítve az alvászavarokkal küzdő embereket. A komlóban található fitoösztrogének olyan növényi vegyületek, amelyek hasonlóak az emberi nemi hormonokhoz. Ezeknek a vegyületeknek számos egészségügyi előnyt tulajdonítanak, például a hormonális egyensúly fenntartását.

Magnézium

Az idegrendszer sejtjeinek alapvető működésében részt vevő magnézium az egyik legfontosabb hatóanyag, amennyiben stresszkezelésre kerül sor. Nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára, amely jótékonyan hat az idegrendszerre. Csökkenti a szorongást, depresszió ellen is hatékony és koncentráció zavar esetén is érdemes pótolni a bevitt mennyiséget.

Ginseng

Sok ezer éves tapasztalattal a háta mögött a mai napig Kelet-Ázsia egyik legkedveltebb gyógynövénye. Stressz ellen hatékony fegyverként vethető be, miközben teljesítőképességünkre is pozitívan hat. Igazi szellemi frissítő, koncentrációs zavarok esetén is ajánlott az alkalmazása.

Levendula

A kozmetikai ipar mellett jótékony hatásainak köszönhetően gyógynövényként is kedvelt összetevő a levendula. Nyugtató tulajdonsága mellett hatásos álmatlanság kezelésében is.

 

Az Exilis Relax Kapszula szedése TERHESSÉG esetén nem ajánlott

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A tájékoztatás nem teljes körű. Használat előtt olvassa el a felhasználói tájékoztatót.
Az eredmények nem garantálhatóak mindenkinél, egyénenként eltérő lehet.

Vedd meg és kaphatsz 349 hűségpontot!