Igazolt, hitelesített visszajelzések
Vásárlói vélemények

Az Exilis fogyasztó kapszula hatásait folyamatosan figyelemmel kísérjük. Az eddigi sikerek eléréséhez nagyban hozzájárultak vásárlóink véleményei, akik már kipróbálták és sikerrel használták, illetve használják a kapszulát.

Fontos tudni, hogy az eredmények személyenként eltérőek lehetnek, a visszajelzésekben szereplő eredmények nem garantálhatóak mindenkinél.

Kipróbálta már Ön is? Küldje el véleményét!
Az Ön véleménye is fontos

Ügyfélszolgálatunkon keresztül leadott vélemények:

H. Márta
„…csak naponta 2 kapszula és már jobb a tükörbe nézni!”

„Harmadik gyermekem születése után néhány kilóval többet mutatott a mérleg, majd szoptatás alatt lassan kúsztak fel a kilók. Mikor a mérlegre álltam, a megszokott súlyom helyett 10 kg-mal lettem több. Bele néztem a tükörbe, és nem tetszett, amit láttam. 

A mozgás mindig fontos volt az életemben, de már nem volt elég ahhoz, hogy a plusz kilóktól megszabaduljak. Ekkor döntöttem úgy, hogy valami mással rá kell segítenem.

A Facebookon olvastam a Exilis kapszuláról, mivel az összetétele természetes anyagok, úgy döntöttem kipróbálom, így megrendeltem. Nem bántam meg. 

Már az első héten éreztem az étvágycsökkentő hatását. Nem voltam éhes, ezért kevesebbet ettem. Eddig 6 kg-tól sikerült megszabadulnom. 

A kollégáim is észrevették a változást, meséltem nekik a kapszuláról, azóta már hárman szedik és elégedettek. 

Sokkal energikusabb vagyok tőle, jobban birok sportolni, sok vizet iszom, ami a belső hidratálásomról is gondoskodik.

Csak ajánlani tudom azoknak akik, le akarnak számolni a plusz kilókkal. Nem terheli meg a szervezetet, csak naponta 2 kapszula és már jobb a tükörbe nézni! Nekem bevált! Köszönöm Exilis!” 

Wirth Tünde
„109 kg voltam, és most a harmadik doboz beszedése után 96 kg lettem.”

„Wirth Tünde vagyok, 52 éves ápolónő. Nálam a változókorral jött az elhízás. Soha nem voltam vékony testalkatú, de most egyre teltebb lettem. Észrevettem, hogy nehezebben mozgok, fárasztóak a napi rutinfeladatok. Türelmetlen, feszült és ideges lettem. Ezért határoztam el, hogy valamit kell kezdeni ezzel az állapottal. 

Az Exilis kapszulát az interneten ismertem meg. Elolvastam róla minden tudnivalót. Ami nagyon megfogott benne, hogy természetes összetevői vannak, csupa gyógynövény. Nincs benne semmi szintetikus anyag. Az ára is megfizethető. Megrendeltem. 

Pár nap elteltével kezdtem el érezni a hatását. Nem voltam éhes, nem kívántam az édességet. És mintha a szervezetem is másabb lenne. Olyan könnyűnek és magabiztosnak éreztem magam. A tükörbe nézve láttam először az eredményt. 

109 kg voltam, és most a harmadik doboz beszedése után 96 kg lettem. A kolléganőim is mondták „mennyire más vagy, sokat változtál”. A párom is csak bókolt nekem. Sokkal energetikusabb lettem, és persze a nővér ruha is jobban állt, nem feszült rajtam. Egyre könnyebbnek éreztem magam. Mellékhatás egyáltalán nem jelentkezett. 

Mindenkinek ajánlom ezt a kapszulát, mert csupa pozitív hatást fejt ki a szervezetre. Az Exilisnek van Facebook csoportja, és sok pozitív visszajelzés olvasható egyszerű hétköznapi hölgyektől. Bármikor elérhető, megfizető. 

A kapszula szedése mellett természetesen életmódot váltottam, sok olyan ételt elhagytam, ami nem egészséges. Elkezdtem sportolni. Szoba biciklizem napi 20 percet. 

A kapszula nem csodaszer de, hozzásegít, hogy a csoda általad szülessen meg.  

Merj álmodni, minden lehetséges, csak akarni kell, és az akaratot ki tartás kell, hogy kövesse.”

Wirth Tünde

V. Szilvia
„A 20. hét végén az eredmény -22 kg!”

„Egész életemben erős testalkatú voltam, ami a korral fokozódott. Nem csupán esztétikailag, egészségemre is kihatást gyakorolt a túlsúly.

Korábban kipróbáltam más termékeket is, de semmi hatással nem voltak rám, így feladtam a próbálkozást.

Teljesen váratlanul jött szembe velem a Facebook böngészése közben az Exilis hirdetése. Rákerestem a honlapjára, ami tartalmas, alapos és meggyőző volt számomra! Jól döntöttem!

20. héttel ezelőtt kezdtem el szedni a kapszulát. Erős elhatározással vágtam neki, úgy voltam vele: ára kedvező, gyógynövényeket tartalmaz, miért ne? A kapszulával egy időben étkezésiemet kalóriaszámlálással ellenőriztem.

Tudatosan, ésszerűen válogattam össze mit eszek, törekedve a fehérjedús ételekre, és arra, hogy mindig kedvemre való finomságokat egyek, készítsek.

Az Exilis napok alatt “elnyomta” édesség utáni vágyam, ami nálam függősséget okozott a kúra előtti időszakban.

Mivel a napom kapszulával kezdem, bő tiszta vízzel veszem be, amitől energikussá váltam, életerőssé. 

A lomhaságom felváltotta mozgékonyságom. Jól esik a sok séta, nem fáj “mindenem” a mozgástól heti 3 alkalommal szobabiciklizem. Kicsattanó, jó formában vagyok, ami egyre lelkesebbé tesz a további kilóktól való megszabadulásban.

A 20. hét végén az eredmény -22 kg! 

Családom, barátaim elismerő szavai nagyon jól esnek. Ismerőseimnek is ajánlottam, akik rendeltek, és elégedettek a kapszula hatásával.

Hiszem, csak rajtunk múlik, életmódot váltani egy nagy kihívás, de rengeteg pozitív eredménye előrevisz, életvidámmá tesz, lelkessé. 

A továbbiakban is vállszélességgel kiállok az Exilis mellett. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egészségesebb életet szeretne.” V. Szilvia

K. Éva
„7 hét alatt 7 kg-ot sikerült fogynom”

„Kiskorom óta duci kislány voltam, és úgy gondolom, hogy a stressz, a rendszertelen étkezések, a kevés mozgás is közrejátszott az elhízásban.

Rengeteg fogyókúrát kipróbáltam, kisebb-nagyobb sikerrel, de most először érzem, hogy életmódváltással, éhezés nélkül, a kapszula segítségével végre sikerül elérnem a célom.

A kapszulát a barátnőm, Mónika ajánlotta. Az Exilis Facebook oldalán láttam meg a fotóját, és ekkor határoztam el, hogy én is kipróbálom.

A hatását már 2 hét után éreztem, lement 3 kg, nem voltam éhes, sok folyadékot ittam és sokkal energikusabb lettem! 7 hét alatt 7 kg-ot sikerült fogynom.

A családom és a kollégáim is észrevették a változást, és bíztatnak, erőt adnak. Pozitív hatása még a kapszulának, hogy megszűnt a puffadás, a bőröm pedig sokkal selymesebb, csökkentek a ráncok.

Az Exilis kapszulát én csak ajánlani tudom mindenkinek, mert tényleg egy fantasztikus segítség azoknak, akik fogyni szeretnének.” K. Éva

Szakonyi-Németh Katalin

2020.05.06.

„Ma, amikor a történetemet írom, már 18 kg-nál tartok.”

„Szakonyi-Németh Katalin vagyok 51 éves. Körülbelül 6 éve szépen alattomosan elkezdtek felkúszni rám a kilók, ami valószínű a korom miatti hormonális változásoknak köszönhető. Illetve a kicsit lassuló, lustább életvitelemnek is betudható.

Az elhatározásomhoz a fogyásra az vezetett, hogy egyre több ruhámat kellett elajándékoznom és egyre kevésbé néztem szívesen, amit a tükör mutatott. Illetve a mozgásom nehézkessé válása is arra sarkalt, hogy tegyek valamit, mert ez hosszú távon nem fog jót tenni.

Az Exilis termékkel a Facebookon találkoztam először. A kíváncsi voltam rá, ezért a weboldalon elolvastam minden információt a termékkel kapcsolatban. Ami nekem a legfontosabb és leginkább befolyásolta a döntésemet, a természetes összetétele a kapszulának, illetve az elfogadható ára. 

Izgalommal vártam az első 3 havi csomagomat. Amikor megérkezett azonnal elkezdtem szedni 2019 december elején, ígéretet téve a barátnőmnek, hogy mire hazatér tavasszal Olaszországból, vékonyabb leszek, az tuti.

 A második héten már éreztem, hogy jelentősen lecsökkent az étvágyam, nem kívántam az édességet és nem volt nasi keresés esténként.

 Betartottam az ígéretemet, bár a barátnőm sajnos 1 hónappal korábban érkezett haza, de már akkor jelentős súlyfeleslegtől szabadultam meg – nem kis ámulatára. 

Ma, amikor a történetemet írom, már 18 kg-nál tartok (2020.05.06.)

Családom, kollégáim nagyon büszkék rám, mert bebizonyítottam nekik, hogy bár a kapszulával, de sikerült, kicsit követendő példa lettem. 

A fogyás mellett pozitív hatása még a számomra, hogy a vércukor szintemet teljesen rendben tartja, és megtanított a folyamatos folyadék bevitelre, ami az esetemben víz, – semmi más – maximum gyümölcsteák cukor nélkül. 

Minden olyan fogyni szándékozó embernek ajánlom, akinek támogatás kell, és természetes készítményt keresnek. Ezeknek a növényeknek jótékony hatásának segítségével hiszem, hogy sikerül nekik is.

A kapszula szedése mellett én nem diétázom. Természetesen a cukor bevitelt minimálisra csökkentettem, heti egy nap engedem meg magamnak az édességet kis mennyiségben. Fehér lisztes dolgokat nem eszem. Kenyeret csak szénhidrát csökkentettet és pirítva. Az étkezéseknél a mennyiségre nagyon figyelek, mindenből lehet, de keveset, sokkal kevesebbet, mint a fogyókúra előtt. Ja és a rendszeresség az étkezésnél! Ha nem eszem nem fogyok, ha napi többször eszem keveset, akkor fogyok! 

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy megismerhettem és használhatom ezt a szuper terméket!”

T Zsuzsa
„AZ EXILISNEK HÁLA, 15 KILÓT FOGYTAM KOPLALÁS NÉLKÜL!”

„A sok idegeskedés, stressz, rendszertelen étkezés miatt elkezdtek feljönni a kilók.

Amikor rendeződtek a dolgaim, úgy éreztem, készen állok a fogyókúrára lelkileg is, úgy éreztem, most van itt az ideje belevágni, mert tavasszal, amikor lekerül a kabát, szeretnék jól kinézni.

Több hasonló termékkel is találkoztam a Facebookon. De sok minden Exilis mellett szólt: nem drága a termék és sok szimpatikus, pozitív komment volt a hirdetés alatt. 

Már az első néhány napban elkezdtem érezni a hatását, csökkent az étvágyam, és az édességet egyszerűen nem bírom megenni, pedig édesszájú vagyok. 

Az Exilisnek hála, koplalás nélkül 10 kilóval könnyebben kezdtem az Új Évet! 

A barátnőim alig hitték el, és ők is rendeltek, szóval tényleg jó! Nem csodaszer, de csodákra képes. Ajánlom az Exilist mindenkinek. Köszönöm, hogy rátok találtam!

Az Exilisnek hála, 15 kilót fogytam koplalás nélkül!

T. Zsuzsa

M. Mónika
„3 hónap alatt 9 kg-ot sikerült leadnom… csinosabb ruhákat is felvehetek.”

„50 felett csak jöttek a kilók, főleg hastájékra. Csupán diéta nem segített, már az apróbb feladatok elvégzése után is kapkodtam a levegőt.

Egy ismerősöm ajánlásával rendeltem meg az Exilist. Neki segített, az ára is kedvező, káros anyagoktól mentes, gondoltam kipróbálom én is.

2 hét után már 3 kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg. Elmúlt az éhségérzet, sok folyadékot fogyasztottam eddig is, nem okozott problémát, hogy sokat kell inni a kapszula fogyasztása mellett. 

3 hónap alatt 9 kg-ot sikerült leadnom, kisebb lett jóval mindenem, főleg a hasam.

Férjem is örül, változtattam a külsőmön, csinosabb ruhákat is felvehetek. Energikusabb lettem, hogy jobb a közérzetem.

Kollégáim is bíztatnak, hogy „az a 5 kg már hamar eltűnik”, ami most a kitűzött célom.

Bátran ajánlom az Exilist mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a plusz kilóktól, látjátok nekem is sikerült…”  M. Mónika

B. Erzsike
„…18 kiló mínusszal sokkal könnyebb az életem.”

„5 gyermekem született, és sajnos mindegyik szülés maradt rajtam súlyfelesleg. Eladóként dolgozom, sokat kell emelni, ami már nagyon nehezen ment az utóbbi időben, hamar kifulladtam. Ezért elhatároztam, hogy lefogyok. 

A Facebookon láttam először a hirdetést, gondoltam, rendelek, mert az ára is kedvező volt. 

Már az első hét után könnyebben ment mozgás. Eddig 18 kg fogytam, ami tartok is, és még szeretném folytatni a fogyókúrát.

Kolléganőim csak ámultak, és a családom is nagyon elégedett az eredménnyel. Visszanyertem az önbizalmamat, és boldog vagyok, hogy végre sikerült lefogynom.

Nekem nagyon bevált az Exilis, a 18 kiló mínusszal sokkal könnyebb az életem. Életmódot váltottam, de muszáj volt, hogy elkerüljem a jojó effektust. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, és hozzásegített a fogyáshoz.” B. Erzsike

T. Nóra
„Szemmel látható, ahogy a hasamról megy le a plusz.”

1 hónapja kezdtem el szedni. 2 dobozzal rendeltem. 85,6 kilóval kezdtem, 75-re szeretnék lefogyni. 172 cm magas vagyok. 

Már az első napon észrevettem, hogy a máskor 1 liter víz helyett 2,5 litert ittam. Fele annyit tudtam enni, és ami nagyon szuper, hogy mégsem voltam éhes. 

Szemmel látható, ahogy a hasamról megy le a plusz.

Napról-napra kevesebb nasizással (azelőtt napi 1 tábla csokit ettem). Ma sem ettem meg a csokit, de egy-két kocka elég. 

5,5 kiló ment le eddig, de úgy, hogy nem diétázom, most épp nem is futok. Tavasszal viszont fogok újra. 

Sokkal fittebbnek érzem magam, nincsenek emésztési problémáim, amik azelőtt voltak. Nem hittem soha egy reklámnak sem, de az Exilis meglepetést okozott. Kipróbáltam és hatásos. Fogok még rendelni, amíg a 75 kilót újra elérem.” T. Nóra

Vné Erzsike
„…más étrendkiegészítőktől meg sem mozdult a mérleg.”

 „Leszoktam a dohányzásról, emiatt elkezdtem nassolni, nem figyeltem oda az étkezésemre, és a változókor is közrejátszott abban, hogy a súlyom elkezdett gyarapodni. A túlsúly miatt nehéz volt a mozgásom, sok mindenben korlátozott, és sajnos a vérnyomásom is magas lett.

Sok pozitív kommentet olvastam, majd átolvastam a weboldalt is. Hallottam már az összetevők jótékony hatásáról, elkezdtem bizakodni, így megrendeltem.

Két hét múlva először a bélrendszeremen vettem észre, hogy jobb az emésztésem, felgyorsult az anyagcserém, kevesebb ételtől is jóllakom, a bőröm lágyabb, rugalmasabb lett. 

1 hónap alatt 5 kg-ot sikerült leadnom, mert más étrendkiegészítőktől meg sem mozdult a mérleg.

Először a páromnak tűnt fel, hogy a csípőmön csökkentek a zsírpárnák, és a derekam is vékonyabb lett. Amióta szedem az Exilist, bokadagadásom is jelentősen csökkent, és vérnyomásom is lejjebb ment.

Bizakodom, hogy talán most mégis sikerül az, amire nagyon vágyok már hosszú évek óta.

Bizony ajánlanám, sőt már ajánlottam is ismerősöknek, családtagoknak, mert ha nekem, segít másoknak is fog.” Vné Erzsike

Sz. Erzsébet
„…a kollégáim is meglepődtek, hogy ennyit sikerült fogynom.”

„Míg régebben könnyen lementek a kilók, 50 fölött azt vettem észre, hogy gyorsan jönnek, és nehezen mennek. Sajnos a munkám is olyan, hogy keveset mozgok, sokat ülök, valószínűleg ez is szerepet játszott a túlsúlyban.

Nem esett jól tükörbe néznem, se lehajolnom, pl. cipőt bekötni. Sok mindennel próbálkoztam, drága, agyonreklámozott dolgokkal is, de nem ment a fogyás.

Az Exilisszel a Facebookon találkoztam, és nagyon megtetszett, hogy éhezés nélkül, könnyen, játszva lehet fogyni. Nagyon szimpatikus volt az is, hogy nem egy hajszálvékony hölggyel reklámozták a terméket. Megnéztem a tájékoztatóját, és az árát is. Éreztem, ezt nekem találták ki, kipróbálom, hisz annyi drága dologgal próbálkoztam már, még ezt az utolsót megkísérlem.

A hatása szinte azonnal érződött, az állandó éhségérzetet azonnal csökkentette. Természetesen tudtam enni, de a „farkaséhes vagyok” kifejezés eltűnt a szótáramból és az érzéseimből. Kevesebb étellel jóllakom. Sok folyadékot iszom, jóval többet, mint az Exilis előtt. Frissebb vagyok, nagyobb a munkabírásom, jobb a közérzetem.

Bő egy hónap alatt „csak” 3 kg-ot fogytam, de a súlyvesztésnél jóval látványosabb a centiméterekben mért fogyás. Látom magamon, érzem a ruháimon a változást, és a környezetem, a kollégáim is meglepődtek, hogy ennyit sikerült fogynom.

Örülök, hogy rátaláltam az Exilisre! ☺” Sz. Erzsébet

T. Erzsébet
„Eddig 8 kg-ot fogytam… ismét csínos nőnek érzem magam.”

Az Exilist barátnőm ajánlotta novemberben. Gondoltam már régóta, hogy valami megoldás kell, mert nem érzem jól magam a bőrömben. Nagyon sokat ettem, nassoltam állandóan.

2 hónapja kezdtem szedni az Exilist. Már az első kapszula bevétele után éreztem a változást, hogy nincs falási kényszerem, és az édesség utáni vágyam is csökkent. Előtte nem volt nap, hogy ne egyek csokit.

A lányom vette észre először a változást: Egy ruhaboltban felpróbáltam egy szűk nadrágot, és meglepődve azt mondta „anya milyen jól áll, most nagyon jól nézel ki”. De a kolléganőim is megjegyezték, hogy vékonyabb lett a combom.

Eddig 8 kg-ot fogytam, de igazából a ruháimon veszem észre a változást.

Sokkal energikusabb, fittebb vagyok. Nagyon fontos a vízfogyasztás az Exilis mellett, de kívánja is a szervezetem is. Az Exilis a vizet is hajtja rendesen tőlem. Kicsit vizes is a szervezetem. És ami nagyon jó még, hogy nincs állandó hasgörcs, hasmenés, mint más termékektől. Szuper termék tényleg.

Amióta látom magamon a változást, nőtt az önbizalmam, ismét csínos nőnek érzem magam.

Köszönöm Exilis.

Erzsébet

N. Anita
„Ebben a termékben 100%-osan megbízom… visszakaptam az önbizalmamat.”

„Letettem a cigarettát, és elkezdtem hízni. A túlsúly miatt már a mozgásom is nehéz volt, fulladtam!

Hál’ istennek rátaláltam az Exilisre. Szimpatikusak voltak a hozzászólások a termékhez, meg a weboldalon is jókat olvastam róla, így megrendeltem.

Nagyon jól csökkentette az étvágyamat, kevesebbet ettem, az édességet egyáltalán nem kívántam.Az emésztésem nagyon sokat javult, a vérnyomásom is lejjebb ment, hogy lefogytam, és ami nagyon lényeges: nem fulladok!

2 hónap után 6 kg-ot, 3 hónap után 7 kg-ot fogytam.

A családom is nagyon örül, hogy végre beindult valami, mert már annyira szenvedtem. A munkahelyemen két számmal kisebb munkaruhát kellett kérni, mert már lógott rajtam a régi.

Ebben a termékben 100%-osan megbízom, és valóban nagy segítség, általa visszakaptam az önbizalmamat! Másokat is arra buzdítok, hogy vágjon bele. Nem foglalkozom a negatív emberekkel, csak az a fontos, hogy én jól érezzem magam! Köszönöm, hogy rátaláltam!” Üdvözlettel: N. Anikó

K. Szilvia
„…bő lett a nadrágom és laposabb lett a hasam. Most-10 kilónál tartok.”

„3 terhességem alatt mindig híztam, de szülés után sem mentek le a kilók, csak rakódtak.

Mindig is nagyon zavart, hogy túlsúlyos vagyok, már csak azért is, mert alacsony vagyok.

A Facebookon találkoztam az Exilis kapszulával, több alkalommal elolvastam a leírásokat róla, és meggyőzött, mert nem valami csodaszerként ajánlották. 

Az tetszett a legjobban benne, hogy csökkentette az étvágyat, és nekem pont arra volt szükségem, mert nehezen tudom megállni, hogy ne nassoljak, főleg késő este.

Először azt vettem észre, hogy bő lett a nadrágom és laposabb lett a hasam. Majd, lassan de biztosan, elkezdtek lemenni rólam a kilók. Most-10 kilónál tartok.

A családom és a munkatársaim mindennap dicsérnek, mondják, hogy milyen jól nézek ki, és hogy nagyon látványosan lefogytam.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni az Exilisről. Ajánlom minden fogyni vágyó hölgytársamnak, hisz amellett hogy hatásos, még az ára is kedvező.

Nagyon örülök, hogy rá találtam az Exilis kapszulára.” K. Szilvia

B. Jutka
“játszva lehet vele fogyni”

“Fiatalon sosem volt gond a súlyommal, de az idő előrehaladtával szép lassan elkezdtek felkúszni a kilók. Pedig napi 12 órát dolgozom, egész nap talpon vagyok, mert fizikai munkát végzek.

Több terméket is kipróbáltam, de eddig semmi nem használt. Nagyon el voltam keseredve, aztán megláttam az Exilis hirdetését a Facebookon. A 3 összetevő fogott meg benne, és gondoltam, kipróbálom.

Már az első héten beindult a fogyás, 5 hete szedem, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Elmondhatom, hogy ez az első fogyasztó termék, ami használt, ezért bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg hatásos, csökkenti az étvágyat, a súlyt, játszva lehet vele fogyni. Természetes összetevők alkotják, nincs semmilyen mellékhatása. Köszönöm!” B. Jutka

M. Bea
„…én a Exilisszel duplán nyertem: szépen lassan olvadnak a kilók és a rendszeres fejfájásom is a múlté.”

„Nagyon sok fogyasztó kapszulát, teát kipróbáltam már, de egyik sem segített soha. Az Exilis kapszulát „minden mindegy alapon” rendeltem meg, azzal a gondolattal, hogy ez az utolsó, amit kipróbálok.

Szkeptikusan álltam a dolgokhoz, végül kellemesen csalódtam.

Ma van pont két hete, hogy szedem. Először két nap után vettem észre vacsoránál, hogyha mindet meg kell ennem, rosszul leszek. Amióta szedem, kevesebbet eszem, folyadékot többet fogyasztok. Ami a legjobban feltűnt, nem vagyok olyan éhes, az édességet egyáltalán nem kívánom, pedig nem volt nap, hogy valamit ne nassoljak. Délutános műszak után, ha hazaértem, mindig ettem, most még csak a gondolat sem fordul meg a fejemben, aminek nagyon örülök. 

Diétázni nem diétázom, mindent ugyanúgy étkezem, csak lényegesen kevesebbet, és ez először a hasamnál, de most már a combomnál is látható a zsírpárnák olvadása.

Ami még ami pozitív észrevétel, nem vagyok olyan fáradékony, több az energiám, és néha én is meglepődöm, mennyire pörgök.

Rettentő fejfájós voltam, nem volt olyan nap, hogy ne kellett volna gyógyszerhez nyúlnom. A kapszulát nagyjából 1,5-2 hónapja szedem, viszont egy kb egy hónapja nem fáj a fejem. Így én a Exilisszel duplán nyertem: szépen lassan olvadnak a kilók és a rendszeres fejfájásom is a múlté. 

Köszönöm. Üdvözlettel: Bea

Gné Marika
„…a súlycsökkenés nem állt meg, és nem fogyózom!”

„Változókori problémák miatt 47 évesen hormontablettákat kezdtem szedni, és elkezdtek szépen kúszni rám a kilók, aztán meguntam, és abbahagytam a gyógyszer szedését. 

Sajnos addigra már 14 kg-mal többet mutatott a mérleg. A hízás miatt megnőtt a gyomrom is és ez volt az, ami zavart nagyon. Zavart az ülésben és úgy egyáltalán, maga a látvány sem tetszett. 

Próbálkoztam sokféle fogyókúrás módszerrel is, de egyik sem vezetett eredményre. Fogytam ugyan 1-2 kilót, de mindig visszajött. 

A Facebookon láttam a hirdetést, elolvastam az összetevőkről szinte mindent, és mivel meggyőzőnek találtam, megrendeltem. Gondoltam, egy próbát megér. 

3 hónapja kezdtem el szedni. Minden nap méretkezem, általában ugyanabban az időben. Hétről-hétre kevesebbet mutat a mérleg, súlyom szépen apad. 

Jelenleg 64,3 kg vagyok. Több mint 6 kg-ot fogytam eddig.

Közérzetem nagyon jó lett, 62 évesen fittebbnek is érzem magam. Soha nem éhezem, mindent eszem, csak talán mennyiségileg kevesebbet.  

Mi ez, ha nem siker! Több mint másfél hónapja nem szedem, de a súlycsökkenés nem állt meg, és nem fogyózom! 

Tervezem, hogy visszafogyok a régi súlyomra, de a család azt mondta, hogy 60 kg alá már ne menjek. 

Kis barátnőm vette észre először, hogy fogytam, és akkor árultam csak e, hogy az Exilist szedem. 

Saját bőrömön tapasztalom a pozitív hatását, ezért természetesen nyugodt lelkiismerettel ajánlom másoknak is. Semmi mással nem sikerült ilyen eredményt elérnem.” Gné Marika

K. Klára
„A szervezetem csodásan reagál rá.”

„A túlsúlyt nálam a változó kor okozta. A hasamnál gyűltek össze a plusz kilók elsősorban. Öt hete szedem az Exilist, fantasztikus a hatása. A szervezetem csodásan reagál rá. Nem tudom, egyelőre hány kiló ment le, de eddig látványos fogyáson mentem keresztül.

2 hét után vettem észre, hogy a nadrágok és bugyik nem szorítanak.  Hihetetlenül tompítja az éhséget, valamint nagyon minimális adagoktól totál jól lakom.  Az étrendemen nem változtattam semmit, este 7-kor vagy 8-kor vacsorázom!  Nagyon fontos a sok folyadék, ezt be is tartom. 

A súlyom nem mértem, de kb 5 kg ment le 1 hónap alatt.

Szép lassan indult be a fogyás, ez nem baj, sőt pont így szerettem volna. Így tudom igazán a fogyást követően a súly megtartani. Semmiféle mellékhatást nem tapasztaltam, a napokban rendelem a következő adagot. Csak dicsérni tudom az Exilist. Üdv mindenkinek!” K. Klára

D. Etelka
„A párom azt mondta, szexi lettem… tetszik neki a szép, formás testem…”

„Irigykedve néztem, más nő milyen csinos, és persze nem jött rám semmi normális ruha. 

Az Exilisre Facebookon figyeltem fel, akkor határoztam el csinos akarok lenni! Mivel lassan én is már a változó korban leszek, és hátha tud segíteni.

1 hét után már a hasam laposabb lett, és végre van derekam! Az Exilisnek hála, 5 kilót leadtam, és nem vagyok éhes állandóan. Mindent eszem, de kevesebbet. Nincs zabálás! 

A barátnőim kíváncsian várták a hatást, ha beválik nekem, ők is rendelnek.

A párom is észrevette a változást, azt mondta, szexi lettem, és tetszik neki a szép formás testem. Amióta lefogytam, többször megjegyzi, hogy csinosan, ízlésesen vagyok felöltözve. Az a lényeg, hogy saját magamnak is megfeleljek, és jól érezzem magam a bőrömben.

1 hónapja szedem, így a bőröm se nyúlt meg! Azt hozzá teszem, mozgok is, kerékpározás, taposó gépen is segítek, hogy mozgásban legyek. 

Azoknak ajánlom, akik szeretnének egészségesebbek és csinosabbak lenni, és jobban szeretnék érezni magukat. Párkapcsolatban sem elhanyagolható, ha egy nő csinos!” D. Etelka

Bné Erzsike
„Jókora súlytöbblettől megszabadultam meg az Exilis segítségével.”

„98 kiló voltam. Sajnos nálam a túlsúlyt a sok édesség és üdítők mértéktelen fogyasztása okozta. 

Egy idő után már nem bírtam a súlyfelesleget, és egészségügyi ügyi problémáim is lettek. 

Sok jót hallottam az Exilisről, ezért rendeltem meg.

Az első két hétben vettem észre, hogy nem kívánom az édességet, és nem kívánom túlzottan az üdítők ivását sem. Azóta csak vizet iszom.

Jókora súlytöbblettől sikerült megszabadulnom az Exilis segítségével.

A családom is észre vette a változást, nagyon büszkék rám, örülnek a sikeremnek.

A fogyás segített a vérnyomásomban is, mert csökkentett adagot szedek a gyógyszerből, és a porckorong sérvemmel is kevesebb gondom van. Nincsenek gerinc fájdalmaim.

Szerintem ez egy kiváló termék. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Már a lányom is kért Németországból, neki is rendeltem.

Még csak annyit szeretnék hozzátenni, ki kell próbálni másoknak is, mert amit eddig próbáltam, nem segített, de az Exilis igen!” Bné Erzsike

Hasznos tippek, tapasztalatok új Facebook csoportunkban!

A csoport célja, hogy a tagok megosszák tapasztalataikat, hogyan lehet az Exilis fogyasztó kapszula hatékonyságát növelni. Egymás támogatása, segítése a fogyókúrában.
Csatlakozz új, zártkörű Facebook csoportunkhoz!

Akár -28%
Megéri több mint 1 dobozzal rendelni!
Hatalmas kedvezmény 2 vagy több doboz vásárlása esetén
Fontos információ
Fogyasztási javaslat

A kapszulát napi 2 x 1 alkalommal, reggeli és vacsora előtt kell bevenni bő vízzel.

A megfelelő vízbevitel az egyik legfontosabb eleme az egészséges szervezet működésének, így amikor étrendkiegészítő készítményt fogyasztunk, fontos, hogy a megfelelő mennyiségű hidratálást biztosítsuk. Az Exilis kapszula bevétele 0,5-1 liter víz rövid időn belüli fogyasztásával javasolt.

Terhesség és szoptatás ideje alatt, gyermekeknek, illetve koffeinérzékenyeknek a kapszula használata nem javasolt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.