Igazolt, hitelesített visszajelzések
Vásárlói vélemények

Az Exilis fogyasztó kapszula hatásait folyamatosan figyelemmel kísérjük. Az eddigi sikerek eléréséhez nagyban hozzájárultak vásárlóink véleményei, akik már kipróbálták és sikerrel használták, illetve használják a kapszulát.

Fontos tudni, hogy az eredmények személyenként eltérőek lehetnek, a visszajelzésekben szereplő eredmények nem garantálhatóak mindenkinél.

N. Anita
„Ebben a termékben 100%-osan megbízom… visszakaptam az önbizalmamat.”

„Letettem a cigarettát, és elkezdtem hízni. A túlsúly miatt már a mozgásom is nehéz volt, fulladtam!

Hál’ istennek rátaláltam az Exilisre. Szimpatikusak voltak a hozzászólások a termékhez, meg a weboldalon is jókat olvastam róla, így megrendeltem.

Nagyon jól csökkentette az étvágyamat, kevesebbet ettem, az édességet egyáltalán nem kívántam.Az emésztésem nagyon sokat javult, a vérnyomásom is lejjebb ment, hogy lefogytam, és ami nagyon lényeges: nem fulladok!

2 hónap után 6 kg-ot, 3 hónap után 7 kg-ot fogytam.

A családom is nagyon örül, hogy végre beindult valami, mert már annyira szenvedtem. A munkahelyemen két számmal kisebb munkaruhát kellett kérni, mert már lógott rajtam a régi.

Ebben a termékben 100%-osan megbízom, és valóban nagy segítség, általa visszakaptam az önbizalmamat! Másokat is arra buzdítok, hogy vágjon bele. Nem foglalkozom a negatív emberekkel, csak az a fontos, hogy én jól érezzem magam! Köszönöm, hogy rátaláltam!” Üdvözlettel: N. Anikó

K. Szilvia
„…bő lett a nadrágom és laposabb lett a hasam. Most-10 kilónál tartok.”

„3 terhességem alatt mindig híztam, de szülés után sem mentek le a kilók, csak rakódtak.

Mindig is nagyon zavart, hogy túlsúlyos vagyok, már csak azért is, mert alacsony vagyok.

A Facebookon találkoztam az Exilis kapszulával, több alkalommal elolvastam a leírásokat róla, és meggyőzött, mert nem valami csodaszerként ajánlották. 

Az tetszett a legjobban benne, hogy csökkentette az étvágyat, és nekem pont arra volt szükségem, mert nehezen tudom megállni, hogy ne nassoljak, főleg késő este.

Először azt vettem észre, hogy bő lett a nadrágom és laposabb lett a hasam. Majd, lassan de biztosan, elkezdtek lemenni rólam a kilók. Most-10 kilónál tartok.

A családom és a munkatársaim mindennap dicsérnek, mondják, hogy milyen jól nézek ki, és hogy nagyon látványosan lefogytam.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni az Exilisről. Ajánlom minden fogyni vágyó hölgytársamnak, hisz amellett hogy hatásos, még az ára is kedvező.

Nagyon örülök, hogy rá találtam az Exilis kapszulára.” K. Szilvia

B. Jutka
“játszva lehet vele fogyni”

“Fiatalon sosem volt gond a súlyommal, de az idő előrehaladtával szép lassan elkezdtek felkúszni a kilók. Pedig napi 12 órát dolgozom, egész nap talpon vagyok, mert fizikai munkát végzek.

Több terméket is kipróbáltam, de eddig semmi nem használt. Nagyon el voltam keseredve, aztán megláttam az Exilis hirdetését a Facebookon. A 3 összetevő fogott meg benne, és gondoltam, kipróbálom.

Már az első héten beindult a fogyás, 5 hete szedem, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Elmondhatom, hogy ez az első fogyasztó termék, ami használt, ezért bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg hatásos, csökkenti az étvágyat, a súlyt, játszva lehet vele fogyni. Természetes összetevők alkotják, nincs semmilyen mellékhatása. Köszönöm!” B. Jutka

M. Bea
„…én a Exilisszel duplán nyertem: szépen lassan olvadnak a kilók és a rendszeres fejfájásom is a múlté.”

„Nagyon sok fogyasztó kapszulát, teát kipróbáltam már, de egyik sem segített soha. Az Exilis kapszulát „minden mindegy alapon” rendeltem meg, azzal a gondolattal, hogy ez az utolsó, amit kipróbálok.

Szkeptikusan álltam a dolgokhoz, végül kellemesen csalódtam.

Ma van pont két hete, hogy szedem. Először két nap után vettem észre vacsoránál, hogyha mindet meg kell ennem, rosszul leszek. Amióta szedem, kevesebbet eszem, folyadékot többet fogyasztok. Ami a legjobban feltűnt, nem vagyok olyan éhes, az édességet egyáltalán nem kívánom, pedig nem volt nap, hogy valamit ne nassoljak. Délutános műszak után, ha hazaértem, mindig ettem, most még csak a gondolat sem fordul meg a fejemben, aminek nagyon örülök. 

Diétázni nem diétázom, mindent ugyanúgy étkezem, csak lényegesen kevesebbet, és ez először a hasamnál, de most már a combomnál is látható a zsírpárnák olvadása.

Ami még ami pozitív észrevétel, nem vagyok olyan fáradékony, több az energiám, és néha én is meglepődöm, mennyire pörgök.

Rettentő fejfájós voltam, nem volt olyan nap, hogy ne kellett volna gyógyszerhez nyúlnom. A kapszulát nagyjából 1,5-2 hónapja szedem, viszont egy kb egy hónapja nem fáj a fejem. Így én a Exilisszel duplán nyertem: szépen lassan olvadnak a kilók és a rendszeres fejfájásom is a múlté. 

Köszönöm. Üdvözlettel: Bea

Gné Marika
„…a súlycsökkenés nem állt meg, és nem fogyózom!”

„Változókori problémák miatt 47 évesen hormontablettákat kezdtem szedni, és elkezdtek szépen kúszni rám a kilók, aztán meguntam, és abbahagytam a gyógyszer szedését. 

Sajnos addigra már 14 kg-mal többet mutatott a mérleg. A hízás miatt megnőtt a gyomrom is és ez volt az, ami zavart nagyon. Zavart az ülésben és úgy egyáltalán, maga a látvány sem tetszett. 

Próbálkoztam sokféle fogyókúrás módszerrel is, de egyik sem vezetett eredményre. Fogytam ugyan 1-2 kilót, de mindig visszajött. 

A Facebookon láttam a hirdetést, elolvastam az összetevőkről szinte mindent, és mivel meggyőzőnek találtam, megrendeltem. Gondoltam, egy próbát megér. 

3 hónapja kezdtem el szedni. Minden nap méretkezem, általában ugyanabban az időben. Hétről-hétre kevesebbet mutat a mérleg, súlyom szépen apad. 

Jelenleg 64,3 kg vagyok. Több mint 6 kg-ot fogytam eddig.

Közérzetem nagyon jó lett, 62 évesen fittebbnek is érzem magam. Soha nem éhezem, mindent eszem, csak talán mennyiségileg kevesebbet.  

Mi ez, ha nem siker! Több mint másfél hónapja nem szedem, de a súlycsökkenés nem állt meg, és nem fogyózom! 

Tervezem, hogy visszafogyok a régi súlyomra, de a család azt mondta, hogy 60 kg alá már ne menjek. 

Kis barátnőm vette észre először, hogy fogytam, és akkor árultam csak e, hogy az Exilist szedem. 

Saját bőrömön tapasztalom a pozitív hatását, ezért természetesen nyugodt lelkiismerettel ajánlom másoknak is. Semmi mással nem sikerült ilyen eredményt elérnem.” Gné Marika

Vné Erzsike
„…más étrendkiegészítőktől meg sem mozdult a mérleg.”

 „Leszoktam a dohányzásról, emiatt elkezdtem nassolni, nem figyeltem oda az étkezésemre, és a változókor is közrejátszott abban, hogy a súlyom elkezdett gyarapodni. A túlsúly miatt nehéz volt a mozgásom, sok mindenben korlátozott, és sajnos a vérnyomásom is magas lett.

Sok pozitív kommentet olvastam, majd átolvastam a weboldalt is. Hallottam már az összetevők jótékony hatásáról, elkezdtem bizakodni, így megrendeltem.

Két hét múlva először a bélrendszeremen vettem észre, hogy jobb az emésztésem, felgyorsult az anyagcserém, kevesebb ételtől is jóllakom, a bőröm lágyabb, rugalmasabb lett. 

1 hónap alatt 5 kg-ot sikerült leadnom, mert más étrendkiegészítőktől meg sem mozdult a mérleg.

Először a páromnak tűnt fel, hogy a csípőmön csökkentek a zsírpárnák, és a derekam is vékonyabb lett. Amióta szedem az Exilist, bokadagadásom is jelentősen csökkent, és vérnyomásom is lejjebb ment.

Bizakodom, hogy talán most mégis sikerül az, amire nagyon vágyok már hosszú évek óta.

Bizony ajánlanám, sőt már ajánlottam is ismerősöknek, családtagoknak, mert ha nekem, segít másoknak is fog.” Vné Erzsike

Sz. Erzsébet
„…a kollégáim is meglepődtek, hogy ennyit sikerült fogynom.”

„Míg régebben könnyen lementek a kilók, 50 fölött azt vettem észre, hogy gyorsan jönnek, és nehezen mennek. Sajnos a munkám is olyan, hogy keveset mozgok, sokat ülök, valószínűleg ez is szerepet játszott a túlsúlyban.

Nem esett jól tükörbe néznem, se lehajolnom, pl. cipőt bekötni. Sok mindennel próbálkoztam, drága, agyonreklámozott dolgokkal is, de nem ment a fogyás.

Az Exilisszel a Facebookon találkoztam, és nagyon megtetszett, hogy éhezés nélkül, könnyen, játszva lehet fogyni. Nagyon szimpatikus volt az is, hogy nem egy hajszálvékony hölggyel reklámozták a terméket. Megnéztem a tájékoztatóját, és az árát is. Éreztem, ezt nekem találták ki, kipróbálom, hisz annyi drága dologgal próbálkoztam már, még ezt az utolsót megkísérlem.

A hatása szinte azonnal érződött, az állandó éhségérzetet azonnal csökkentette. Természetesen tudtam enni, de a „farkaséhes vagyok” kifejezés eltűnt a szótáramból és az érzéseimből. Kevesebb étellel jóllakom. Sok folyadékot iszom, jóval többet, mint az Exilis előtt. Frissebb vagyok, nagyobb a munkabírásom, jobb a közérzetem.

Bő egy hónap alatt „csak” 3 kg-ot fogytam, de a súlyvesztésnél jóval látványosabb a centiméterekben mért fogyás. Látom magamon, érzem a ruháimon a változást, és a környezetem, a kollégáim is meglepődtek, hogy ennyit sikerült fogynom.

Örülök, hogy rátaláltam az Exilisre! ☺” Sz. Erzsébet

K. Klára
„A szervezetem csodásan reagál rá.”

„A túlsúlyt nálam a változó kor okozta. A hasamnál gyűltek össze a plusz kilók elsősorban. Öt hete szedem az Exilist, fantasztikus a hatása. A szervezetem csodásan reagál rá. Nem tudom, egyelőre hány kiló ment le, de eddig látványos fogyáson mentem keresztül.

2 hét után vettem észre, hogy a nadrágok és bugyik nem szorítanak.  Hihetetlenül tompítja az éhséget, valamint nagyon minimális adagoktól totál jól lakom.  Az étrendemen nem változtattam semmit, este 7-kor vagy 8-kor vacsorázom!  Nagyon fontos a sok folyadék, ezt be is tartom. 

A súlyom nem mértem, de kb 5 kg ment le 1 hónap alatt.

Szép lassan indult be a fogyás, ez nem baj, sőt pont így szerettem volna. Így tudom igazán a fogyást követően a súly megtartani. Semmiféle mellékhatást nem tapasztaltam, a napokban rendelem a következő adagot. Csak dicsérni tudom az Exilist. Üdv mindenkinek!” K. Klára

D. Etelka
„A párom azt mondta, szexi lettem… tetszik neki a szép, formás testem…”

„Irigykedve néztem, más nő milyen csinos, és persze nem jött rám semmi normális ruha. 

Az Exilisre Facebookon figyeltem fel, akkor határoztam el csinos akarok lenni! Mivel lassan én is már a változó korban leszek, és hátha tud segíteni.

1 hét után már a hasam laposabb lett, és végre van derekam! Az Exilisnek hála, 5 kilót leadtam, és nem vagyok éhes állandóan. Mindent eszem, de kevesebbet. Nincs zabálás! 

A barátnőim kíváncsian várták a hatást, ha beválik nekem, ők is rendelnek.

A párom is észrevette a változást, azt mondta, szexi lettem, és tetszik neki a szép formás testem. Amióta lefogytam, többször megjegyzi, hogy csinosan, ízlésesen vagyok felöltözve. Az a lényeg, hogy saját magamnak is megfeleljek, és jól érezzem magam a bőrömben.

1 hónapja szedem, így a bőröm se nyúlt meg! Azt hozzá teszem, mozgok is, kerékpározás, taposó gépen is segítek, hogy mozgásban legyek. 

Azoknak ajánlom, akik szeretnének egészségesebbek és csinosabbak lenni, és jobban szeretnék érezni magukat. Párkapcsolatban sem elhanyagolható, ha egy nő csinos!” D. Etelka

Bné Erzsike
„Jókora súlytöbblettől megszabadultam meg az Exilis segítségével.”

„98 kiló voltam. Sajnos nálam a túlsúlyt a sok édesség és üdítők mértéktelen fogyasztása okozta. 

Egy idő után már nem bírtam a súlyfelesleget, és egészségügyi ügyi problémáim is lettek. 

Sok jót hallottam az Exilisről, ezért rendeltem meg.

Az első két hétben vettem észre, hogy nem kívánom az édességet, és nem kívánom túlzottan az üdítők ivását sem. Azóta csak vizet iszom.

Jókora súlytöbblettől sikerült megszabadulnom az Exilis segítségével.

A családom is észre vette a változást, nagyon büszkék rám, örülnek a sikeremnek.

A fogyás segített a vérnyomásomban is, mert csökkentett adagot szedek a gyógyszerből, és a porckorong sérvemmel is kevesebb gondom van. Nincsenek gerinc fájdalmaim.

Szerintem ez egy kiváló termék. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Már a lányom is kért Németországból, neki is rendeltem.

Még csak annyit szeretnék hozzátenni, ki kell próbálni másoknak is, mert amit eddig próbáltam, nem segített, de az Exilis igen!” Bné Erzsike

T Zsuzsa
„Az Exilisnek hála, -10 kilóval kezdtem az Új Évet! ”

„A sok idegeskedés, stressz, rendszertelen étkezés miatt elkezdtek feljönni a kilók.

Amikor rendeződtek a dolgaim, úgy éreztem, készen állok a fogyókúrára lelkileg is, úgy éreztem, most van itt az ideje belevágni, mert tavasszal, amikor lekerül a kabát, szeretnék jól kinézni.

Több hasonló termékkel is találkoztam a Facebookon. De sok minden Exilis mellett szólt: nem drága a termék és sok szimpatikus, pozitív komment volt a hirdetés alatt. 

Már az első néhány napban elkezdtem érezni a hatását, csökkent az étvágyam, és az édességet egyszerűen nem bírom megenni, pedig édesszájú vagyok. 

Az Exilisnek hála, koplalás nélkül 10 kilóval könnyebben kezdtem az Új Évet! 

A barátnőim alig hitték el, és ők is rendeltek, szóval tényleg jó! Nem csodaszer, de csodákra képes. Ajánlom az Exilist mindenkinek. Köszönöm, hogy rátok találtam!” T. Zsuzsa

Kipróbálta már Ön is? Küldje el véleményét!
Az Ön véleménye is fontos

Akár -30%
Megéri több mint 1 dobozzal rendelni!
Hatalmas kedvezmény 2 vagy több doboz vásárlása esetén
Fontos információ
Fogyasztási javaslat

A kapszulát napi 2 x 1 alkalommal, reggeli és vacsora előtt kell bevenni bő vízzel.

A megfelelő vízbevitel az egyik legfontosabb eleme az egészséges szervezet működésének, így amikor étrendkiegészítő készítményt fogyasztunk, fontos, hogy a megfelelő mennyiségű hidratálást biztosítsuk. Az Exilis kapszula bevétele 0,5-1 liter víz rövid időn belüli fogyasztásával javasolt.

Terhesség és szoptatás ideje alatt, gyermekeknek, illetve koffeinérzékenyeknek a kapszula használata nem javasolt.